BsModz Forum Index BsModz
BsModz
 
 BsModz 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adidas Originals Skor

 
Post new topic   Reply to topic    BsModz Forum Index -> Sudden Attack
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ceciliamillerJoined: 15 May 2017
Posts: 4

PostPosted: Mon May 15, 2017 7:29 am    Post subject: Adidas Originals Skor Reply with quote

På utsidan, Adidas Originals Skor lyser detta tekniska löparsko med dess frikopplade häl, och som är fäst till resten av skon med hjälp av ett högteknologiskt kolfiberplatta Uppmuntrade av Porsche bilar. Alla dessa komponenter utgör systemavbrott Bounce som lånar Vanligtvis skon dess namn. Bounce ger en jämn, stabil körning med användning gott om dämpning och smidighet för att driva löparna framåt. Resten av skon består av någon form av 3D ett stycke övre. Inte bara gör detta Förutsatt för dyrare utseende, adidas neo dam men det gör också att för någon form av sömlösa foder som erbjuder mycket färre chanser för hud ömhet. I stället för några detaljer längs fotstrycket, ger detta uppr konstant tryck tillsammans med stöd från alla vägen.

Ett par adidas originals skor dam Bounce S4 Lux går för ungefär $ 430, men tillgängligheten är gles. Många återförsäljare säljs ut, men skorna säljs fortfarande via Porsche Design. Sneaker finns i tre olika färger: centrala blå, kärnröd, tillsammans med kärnsvarta. För dem som är seriösa, kom ihåg att storlekarna är olika i U. K. Var noga med att du gör omvandlingen innan du lägger din order. Adidas och Carbon Inc har utvecklat den första masstillverkningsprocessen som tidigare inte möjliggör mellansula geometrier med banbrytande 3D-utskrivbara material, vilket ger vägen för anpassade, högklassiga skor som uppfyller de enskilda kundens exklusiva behov. Midsoles av Adidas högpresterande stövlar, Futurecraft 4D, har konstruerats med lätta och andningsbara syre med Digital Light Activity, en teknik som banbrytas av helt enkelt Carbon.

Futurecraft adidas originals skor herr 4Ds mellansula föds ut ur 17 många data, och presenterades i funktionell verklighet genom en början digital fotkomponentgenereringsprocess som eliminerade behovet av traditionell prototypning eller formning. Med den nya tekniken arbetar Adidas vid denna punkt på en helt annan skala och sportfunktionalitetskvalitet, som officiellt avgår via 3D-tryckning, vilket leder till att konservativ tillverkning inom idrottssektorn blir en ny dimension. Richard Liedtke, gruppansvarig ombord medlem som ansvarar för globala modeller, Adidas, sa: "Med en digital ljussyntese, vi företagen bortom begränsningar av tidigare, låsa upp en ny era genom design och tillverkning. En enda drivs av atletfiler och smidiga tillverkningstekniker. Genom att kartlägga en ny kurs för vår bransch kan vi släppa ut vår kreativitetstransformation, inte bara vad vi gör, utan hur du gör det. "
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    BsModz Forum Index -> Sudden Attack All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity