BsModz Forum Index BsModz
BsModz
 
 BsModz 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

nike air max invigor herr

 
Post new topic   Reply to topic    BsModz Forum Index -> Warrock
View previous topic :: View next topic  
Author Message
beatriceclark6Joined: 03 Jun 2017
Posts: 4

PostPosted: Sat Jun 03, 2017 9:04 am    Post subject: nike air max invigor herr Reply with quote

Har nike air max invigor herr det varit skorna? Den nyaste Nike VaporFly 4% gör verkligen ett starkt fall för sig själv, eftersom den nya snabbaste löpskonan på planeten efter att ha blivit utrustad helt enkelt med 5 av de sex bästa män och kvinnorna efter 2017 Boston Marathon. Nike-idrottsmän Geoffrey Kirui, Galen Rupp och Suguru Osako hade tagit första, andra och 3: e i mänens elitindustri, medan Edna Kiplagat och Jordan Hasay slutade 1: a respektive 3: e respektive i kvinnornas lopp - alla med ramar av VaporFly 4% . Den speciella skoen har Nikes fina ZoomX mellansula för lätt och lyhörd dämpning, nike air max invigor dam vilket stöds av en koldioxidplatta med full längd som är utformad för att minimera vitalitetsförlust under tåskurvan utan att öka arbetet från din kalvsmuskel under ditt steg. Nike hävdar att den imponerande designen kan göra löpare runt 4% effektivare än sin speciella tidigare snabbaste marathon boot.

När nike air max invigor vit Nike inledde en djärv plan för att bryta ett par timmar i maratonnäringen, satte verksamheten sina stora tillgångar mot träning av tre superstudenter, vilket visade ett perfekt program med ideala förhållanden och utvecklar också fint uppdaterat skor med Innovativa nya system. De helt anpassade skorna eller stövlarna (kallad Zoom Vaporfly Elite) presenterades för under-två-ansträngningen i vår på nytt omtalt om en sko kan ge en löpare en olaglig fördel. Kommer det? Rättvisan är fortfarande ute, men verksamheten tillämpar några av FoU-lösningarna från elite "concept car" -skor till ett par massmarknadsmodeller, så att du kan följa en snabbare prestanda hos din personliga. Zoom Vaporfly 4% ($ 250) är konstruerad för att få dig att komma från början till slut med mindre vitalitet med hjälp av lättvikt, fjädrande polyuretanskum och en hård kolfiberskiva. (En andra konsumentdesign, Zoom Fly, med en annan skum och kolinfiltrerad nylonplatta kostar $ 150.) Vid Runner's Planet Shoe Lab analyserade vi Zoom Vaporfly 4% på en tidigare NCAA Split 1-runner som producerade medborgare I 10 000 meter, med hastigheter upp till 2:17 marathon takt.

Ett nike air huarache sverige tunt lager av finmaskad mesh hjälper till att hålla ner tyngden (en mans storlek 10 väger ca 6,9 ounces). Det saknar typiska förstärkningar som överlägg och en högklackräknare, istället förlitar sig i tunna vadderade plåster och suger också in material för att kunna fästa foten för den mjuka plattformen. Smörgås i midsolen skum är en extremt fast kolfiberplatta som fungerar från häl till botten. Kritiker hävdar att det kan ge en fjäderliknande effekt och borde bli olaglig för användning i konkurrensnivåer. Men kolfiberplattor används redan i löparskor i årtionden för att ge styvhet. Våra laboratorietester visar att denna platta expanderar pushoff genom spetsarna i tårna, vilket begränsar hur mycket tårna kan böja, en vanlig orsak till energiförlust. Hemplattan är böjd för att kompensera i denna styvhet och för att ge en lätt åktur. För att springa fort måste du hålla dig cool. Den fina meshöversidan är täppt ihop med stora hål över tassarna och längs sidan i skon för att effektivt minska värmen.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    BsModz Forum Index -> Warrock All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity